The Devil Wears Prada

Publié le : 25 mars 20212 mins de lecture

dddDiavolul se imbraca de la Prada este un film nominalizat la Oscar pentru rolul interpretat de Meryl Streep, si pentru costume. Filmul a fost regizat de David Frankel, iar scenariul a fost scris de Aline Brosh McKenna.

In film este vorba despre o tanara, Andy Sachs (interpretata de Anne Hathaway), proaspat absolventa a unei prestigioase facultati, care primeste un post nesperat la o prestigioasa revista de moda: Runaway.

Ea este asistenta Mirandei (Meryl Streep), o slujba extrem de solicitanta, dar o slujba pentru care ar face moarte de om mai bine de un milion de fete. Cu cat devine mai cunoscuta, cu atat viata ei personala se duce de rapa. Asa ca la sfarsit, are de ales intre faima si viata personala.

Andy Sachs alege viata personala, dupa ce realizeaza ca Miranda este inasi Diavolul prin dorinta ei nebuna de3034497794 beb6b1647e The Devil Wears Prada (2006) a face din revista Runaway un punct de reper, pentru lumea modei occidentale.

Este un film vioi, cu rasturnari de situatie, si cu un fir epic cursiv si bine elaborat. Cand l-am vizionat prima oara, mi-a fost greu sa rezist la prima parte a filmului, care mi se pare dedicata exclusiv fetelor. O parte in care aflam diferite detalii din lumea modei si nu numai. In a doua parte,lucrurile se schimba, filmul devenind “vizionabil” pentru oricine.

Per ansamblu, este un film bun, care te binedispune, unul la care merita sa te uiti. Recomandat mai ales fetelor. Nota Cineblog este 8, atat cat pentru interpretarea foarte buna a actritei Meryl Streep cat si pentru ideea dezvoltata in film.

À découvrir également : Mr. Magorium’s Wonder Emporium

Nous vous recommandons : The Return to Oz

Le streaming : une méthode de diffusion appréciée
Le grand braquage qui a inspiré « La Casa de Papel »

Plan du site